Handmatig of machinaal verwijderen van krijt

Wij verwijderen het krijt snel en effectief.

Voordat u uw kas gaat of laat krijten dient u zich met een aantal belangrijke vragen bezig te houden. Zoals: ‘Hoe krijgen we het krijt in het najaar weer van de kas?’, en ‘Hoe schoon kan het glas weer worden als de dagen korter worden en het gewas zoveel mogelijk licht nodig heeft?’ Ook het verwijderen van krijt is een vak. Sproeibedrijf Van Hattem is in staat om bijna alle krijtproducten volledig te verwijderen. Bíjna alle, dus níet allemaal.

Het mengen van sommige producten geeft een dusdanige reactie dat het verwijderen ervan een hachelijke onderneming wordt. In sommige gevallen zelfs onmogelijk. -*Ook is het verwijderen van sommige producten onverantwoord vanwege de mokrijten + verwijderen 015gelijke schadelijke effecten ervan op het glas en of het gewas. U voorkomt dergelijke problemen door zowel het krijten als het reinigen over te laten aan Sproeibedrijf Van Hattem.
De door ons toegepaste producten zijn optimaal op elkaar afgestemd en bieden u maximale zekerheid en bedrijfscontinuïteit.

Krijt verwijderen van uw kas door Sproeibedrijf van Hattem?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!